Main menu:

Elokuvajulisteet

Elokuvajulisteet ovat varsinaisia sisustusklassikkoja ja elokuvien ystävän lempikoristeita. Ne ovat aina yhtä ajattomia ja tyylikkäitä. Allposters-verkkokaupasta löydät niin klassikkoelokuvien kuin uusimpienkin tuttavuuksien kuvittamia julisteita. Katso myös suosikkinäyttelijöidesi elokuvauraan ja elämään liittyvät julisteet.

Kummisetä -juliste

Kummisetä -juliste

Yksi pitää tuoreimpien elokuvien julisteista, toinen pitää suursuosikeista tai klassikoista kuten Tuulen Viemää, Scarface, Kummisetä, Tony Montana, Indiana Jones, Star Wars, Casablanca, Easy Rider, Kesäleski, Twilight ja Pirates of Caribbean.

Kellopeliappelsiini -juliste

Kellopeliappelsiini -juliste

Leffajulisteiden kestosuosikkeja ovat edellämainittujen lisäksi mm. Quentin Tarantinon ohjaamat Reservoir Dogs, Pulp Fiction ja Kill Bill. Ohjaaja Stanley Kubrickin elokuvat Kellopeliappelsiini ja Full Metal Jacket ovat myös suosittuja elokuvajulisteiden aiheita.

Näyttelijäjulisteiden ainaisia suosikkeja ovat klassiset Marilyn Monroe, Charlie Chaplin ja Audrey Hepburn, roolihahmojen kestosuosikkeja taas esimerkiksi Rocky Balboa.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Voit selata ja etsiä helposti elokuva-aiheisia julisteita maailman suurimmasta julistevalikoimasta AllPosters -palvelun elokuvajulisteiden selaus ja hakutoiminnon kautta.