Main menu:

Maisemajulisteet

Maisema-aiheet ovat kautta aikojen olleet suosittuja. Toiset pitävät kotimaan kohteista, omasta pihamaisemasta tai karusta kaupunkimaisemasta, toiset taas ovat enemmän viehättyneitä paratiisikohteista, kuuluisista nähtävyyksistä ja upeista vuoristomaisemista. Allposters-verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy maisema-aiheisia julisteita kaikkien makuun.

Maisemat ovat varmasti yksi suostuimpia taiteen aiheita, mikä näkyy hyvin myös Allpostersin valikoimassa. Kuuluisat taiteilijat, kuten Vincent Van Gogh tai Claude Monet ovat maalanneet kauniita ja omia tyylisuuntia edustavia maisemakuviaan, jotka voi nyt helposti tilata kotiin maisemajulisteet-valikoimasta. Joukossa on paljon myös tuntemattomampien taiteilijoiden tekemiä teoksia, joissa toistuvat upeat värit, kaunis tunnelma ja erilaiset maalaustekniikat, joilla lopputulos voi olla mitä tahansa.

Claude Monet Sunset In Venice

Claude Monet Sunset In Venice

Maisemajulisteet pitävät sisällään myös kauniita ja aitoja valokuvia tietyistä kohteista. Varsinkin kuuluisat nähtävyydet, kuten New Yorkin Central Park tai Time Square ovat suosittuja valokuvien aiheita. Näiden lisäksi löytyy upeita ranta- ja vuoristomaisemia, sekä vesiputouksia, metsiä ja muita luonnonnähtävyyksiä.

Maisemajulisteet ovat raikkaita ja niillä saa helposti kotiinsa haluamaansa ilmettä tyylistä ja kohteesta riippuen. Kaupunkimaisemat luovat boheemia ja urbaania ilmettä, kun taas luontoaiheiset kuvat viestivät rauhaa ja harmoniaa.

Rod Chase Iltahämärässä Central Parkissa

Rod Chase Iltahämärässä Central Parkissa


Katso kaikki maisemajulisteet tästä