Main menu:

Motivaatiojulisteet

Motivaatio on toisinaan kadoksissa itse kultakin. Motivaatiojulisteet ovat olemassa sitä varten, että niitä katsoessa löytäisi kadonneen motivaationsa ja saisi suoritettua ne asiat, jotka oli tarkoituskin. Motivaatio tarkoittaa jokaiselle ihmiselle eri asioita, minkä vuoksi Allposters-verkkokaupan motivaatiojulistevalikoimassa onkin runsaasti erilaisia piristäviä kuvia ja iskulauseita.

Menestys -juliste

Menestys -juliste

Motivaatiojulisteet kertovat usein jotain henkilön elämänarvoista tai ajatuksista ja siksi ne ovatkin persoonallinen lisä sisustukseen. Toisille riittää yksi sana, joka ilmentää jollain lailla heitä itseään tai tavoittelemisen arvoisia asioita, kuten esimerkiksi sinnikkyys, menestys, onnellisuus tai sitoutuminen. Kyseisen sanan näkeminen palauttaa ihmisen maan pinnalle ja rohkaisee jatkamaan kohti tavoitetta.

Toisinaan motivaatiojulisteet ovat kokonaisia elämänohjeita ja sananlaskuja tai lainauksia tunnetuilta henkilöiltä. Lisäksi Allposters-verkkokaupassa on erilaisia hymyn huulille saavia kuvia ja kuvien ja tekstien yhdistelmiä, joista jokainen sopii motivaatiojuliste-nimikkeen alle.

Life begins at the end of your comfotr zone -juliste

Life begins at the end of your comfotr zone -juliste

Motivaatio on käsitteenä yhtä laaja kuin Allpostersin tarjoama valikoima. Katso koko valikoima täältä ja päätä, mikä motivoi sinua parhaiten.