Main menu:

Opiskelujulisteet

Opiskeluun kuuluu tunnetusti menoa ja meininkiä, varsinkin amerikkalaisissa kouluissa ja myös muualla ulkomailla. Opiskelujulisteet sisältävät erilaisia opiskelukulttuurin helmiä. Vaikutteita on otettu mm. Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta, joten urheilu, popkulttuuri ja nuorisotaide kukoistavat ja college-huumorin määrä on taattu Allposters-verkkokaupan opiskelujulistetarjonnassa.

Kotimainen opiskelukulttuuri ei ehkä varsinaisesti ole imenyt vaikutteita ulkomailta, mutta kaikki tuntevat collegekulttuurin ja sen tunnuspiirteet. Opiskeluaiheiset julisteet ovat siis ajankohtaisia ja muodissa myös kotimaassa. Nuorten miesten keskuudessa suosiossa ovat erityisesti vähäpukeiset tytöt ja urheilu ja kummastakin aiheesta löytyykin runsaasti tarjontaa Allposterin valikoimasta.

Poptaide Simpanssi -juliste

Poptaide Simpanssi -juliste

Opiskeluelämään kuuluvat olennaisesti popkulttuuri ja elokuvat, joten esimerkiksi Andy Warholin kuuluisat poptaideteokset ovat hyvin esillä julistevalikoimassa, kuten myös klassikkoelokuvat ja sellaiset bändit, joita opiskelijat menneinä vuosikymmeninä erityisen paljon kuuntelivat ja pitivät suosiossa, kuten Beatles ja Pink Floyd.

Opiskelu ei ole tietysti pelkästään vain hauskanpitoa ja hurjastelua, joten opiskelijajulisteista voi tilata kätevästi esimerkiksi koko maailmaa kuvastavan maailmankartan, josta kelpaa opiskella maantietoa.

Maailmankartta

Maailmankartta

Katso koko Allposters-verkkokaupan opiskelija-aiheisten julisteiden valikoima