Main menu:

Sarjakuvajulisteet

Sarjakuvien ihmeellinen maailma on kautta aikojen viehättänyt kaikenikäisiä ihmisiä ja sarjakuvasankarit ovat edelleen suosiossa. Sarjakuvajulisteet pitävät sisällään kaikki suosituimpien sarjakuvien hahmot ja aiheet ja Allposters-verkkokaupan valikoimasta löytyvät niin perinteiset supersankarit Batman, Teräsmies ja Hämähäkkimies, kuin klassiset seikkailusuosikit Asterix ja Tintti.

Teräsmies -juliste

Teräsmies -juliste

Sarjakuvien maailma on värikäs ja ihmeellinen, joten mikä olisi sen omaperäisempi ja piristävämpi sisustuskeino kuin sarjakuvajulisteet. Toiset tahtovat päällystää seinänsä supersankareilla, toiset taas esimerkiksi Turtles- tai Kapteeni Amerikka-aiheisilla julisteilla. Naispuolisiakin sarjakuvahahmoja löytyy runsaasti. Ikuinen kestosuosikki ovat Marvelin sarjakuvat ja suosituimmat hahmot kattavia kokoelmajulisteita löytyykin useampia.

Marvel Heroes -juliste

Marvel Heroes -juliste

Sarjakuvajulisteiden valikoimasta löytyy kuvia monenlaiseen makuun myös piirtotyylinsä puolesta. Toiset pitävät enemmän klassisista piirroksista, kun taas toiset suosivat modernia kynänjälkeä. Kumpaakin on tarjolla Allposters-verkkokaupassa.

Sarjakuvasuosikkeja voi selata halutessaan joko sarjakuvien lajityyppien, julkaisijoiden tai helpoiten suoraan eri sarjakuvien nimien perusteella.

Captain America -juliste

Captain America -juliste

Kaikki sarjakuvajulisteet voit katsoa täältä