Main menu:

Televisiojulisteet

Televisio on jo pitkään ollut yhtä suuressa suosiossa kuin elokuvatkin, mutta sen asemaa ei ole tunnustettu samalla tavalla. Siinä missä elokuvista löytyy kuuluisia kohtauksia ja kaikkien rakastamia klassikkohahmoja, täyttävät useat televisio-ohjelmatkin samat kriteerit. Jos suosikkihahmosi löytyykin mieluummin televisio- kuin elokuvamaailmasta, ei hätää, sillä Allposters-verkkokaupasta löydät kaikki suosikki televisiojulisteet.

Dr. Who Tardis -juliste

Dr. Who Tardis -juliste

Televisiojulisteet jakautuvat mieltymysten mukaan klassikkosarjoihin ja uusiin maailmanlaajuisen suosion saavuttaneisiin laatuohjelmiin. Toiset ovat mieltyneet ikisuosittuihin hahmoihin, kuten Dr. Who tai Monty Python, kun taas toisia kiinnostavat enemmän nykyaikaiset Breaking Bad, Game of Thrones ja The Walking Dead.

Breaking Bad -juliste

Breaking Bad -juliste

Allposters-verkkokauppa tarjoaa kaikille televisioviihteen ystäville jotakin seinälle laitettavaa. Viime aikoina erityisen suosittuja ovat olleet erilaiset komediasarjat, kuten How I Met Your Mother tai The Big Bang Theory. Suositus piirrossarjat Simpsonit ja South Park eivät vanhene milloinkaan ja ovat aina yhtä rakastettuja.

Simpsonit-juliste

Simpsonit-juliste

Katso kaikki televisiojulisteet Allpostersin kattavasta valikoimasta täältä