Main menu:

Ihmisaiheiset julisteet

Ihmiset ovat aina viehättäneet taiteilijoita ja valokuvaajia. Tunnetut julkisuuden henkilöt usealta eri alalta ovat myös löytäneet tiensä Allposters-verkkokaupan ihmisaiheisten julisteiden valikoimaan. Ihmiset ovat joka kerta yhtä ainutlaatuisia, kauniita ja eloisia, joten erilaiset potretit ja muut ihmisiä kuvaavat julisteet ovat erittäin suosittu sisustuskeino.

Jokaisella on joku julkisuuden henkilö, joka viehättää tai puhuttaa erityisen paljon joko ulkonäön tai persoonan vuoksi. Allposters tarjoaa kattavan valikoiman rakastettuja julkisuuden henkilöitä toinen toistaan upeimmissa valokuvissa ja taideteoksissa. Tilaa kotiisi Audrey Hepburn, Johnny Cash, Marilyn Monroe, James Dean, Bob Marley, Claudia Cardinale tai joku muu suosikkihenkilösi.

Claudia Cardinale

Claudia Cardinale

Voit selata henkilöitä ammattialan mukaan ja löytää suosikkinäyttelijät, muusikot, ohjaajat tai urheilijat kaikki helposti. Jos olet erityisen viehättynyt jonkun tietyn henkilön piirteistä tämän syntyperän vuoksi, voit etsiä suosikkejasi eri maiden mukaan.

Joukossa on tavallisten valokuvapotrettien lisäksi runsaasti erilaista taidetta. Kaikkien tuntema rockin kuningas Elvis esimerkiksi esiintyy useassa vaikuttavassa taideteoksessa, jotka näyttävät upeilta julisteina.

Charlie Chaplin

Charlie Chaplin

George Bungarda Evening at Ricks

George Bungarda Evening at Ricks

Katso kaikki ihmisaiheiset julisteet täältä