Main menu:

Kuvajulisteet

Miltä tuntuisi teettää juliste omasta valokuvasta? Se on nykyään hyvin helppoa, eikä vaadi kuin riittävän hyvälaatuisen digikuvan. Jos valmiista julistevalikoimasta ei tunnu löytyvän mitään mieleistä, on suurennos omasta valokuvasta varteenotettava vaihtoehto.

Nykypäivän menetelmillä lähestulkoon kaikista digikameralla otetuista valokuvista on mahdollista tehdä kuvasuurennoksia. Lopputuloksen kannalta on tärkeintä se, millaiselle paperille suurennus on tehty. Korkealaatuiselle paperille tulostetut kuvat kestävät luonnollisesti pisimpään ja ero tavalliseen tulostuspaperiin nähden on merkittävä.

Samalla lailla kuin valmiista julisteista, voi kuvajulisteistakin teettää haluamiaan tuotteita, kuten kehystettyjä tauluja. Omista valokuvista tehdyillä tauluilla saa helposti persoonallista ilmettä kodin sisutukseen ja seinältä löytyvä valokuvateos on tällöin ainakin varmasti mieleinen.

Kuvajulisteet on mahdollista teettää moneen eri kokoon omien toiveiden mukaisesti. Samalla voi myös valita, haluaako mustavalko- vai väritulosteen.

Kuvajulisteiden teettäminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin valmiidenkin julisteiden tilaaminen.

Katso kuvajulisteiden valikoima täältä