Main menu:

Sivistysaiheiset julisteet

Sivistys tarkoittaa yleisesti sitä, että on perillä maailmassa tapahtuvista asioista ja tietää tärkeimmät seikat yleisistä puhuttavista aiheista. Sivistysaiheiset julisteet ovat mielenkiintoisia ja kiinnostavia sisustuselementtejä, koska niistä voi helposti oppia uusia asioita ja niissä esiintyy paljon sellaista, mitä ei välttämättä joka päivä tule ajatelleeksi. Allposters-verkkokauppa tarjoaa runsaan valikoiman sivistyksen aihepiiriin kuuluvia julisteita.

Aurinkokunta -juliste

Aurinkokunta -juliste

Sivistysaiheiset julisteet pitävät sisällään mm. upeita maailmankarttakuvia, kuvia aurinkokunnasta ja sen planeetoista, sekä kuuluisia tiedemaailman henkilöitä, kuten Albert Einstein. Avaruus, maantiede ja tieteen saavutukset ovatkin suosittujen aihepiirien joukossa ja valikoimasta löytyy visuaalisesti kiinnostavia teoksia.

Sivistysaiheinen sisustaminen voi olla mielikuvituksellista ja hauskaa ja mennä niinkin pitkälle, että seiniltä löytyvät alkuaineiden jaksollinen järjestelmä tai Leonardo DaVincin kuuluisa Vitruviuksen mies. Sivistysaiheiset julisteet yhdistävät taiteen ja tieteen ja tekevät toinen toistaan upeimpia kokonaisuuksia, jotka tuovat seinille persoonallista ilmettä.

Alkuaineiden jaksollinen järjestelmä -juliste

Alkuaineiden jaksollinen järjestelmä -juliste

Sivistysaiheiset julisteet pitävät sisällään mm. luonnontieteen, atrologian, biologian, kemian, fysiikan ja terveyden aihepiireihin kuuluvia julisteita, joista löytyy paljon kaikenlaista uutta ja vanhaa tietoa. Ennen kaikkea julisteet näyttävät hyvältä.

Leonardo Da Vincin Vitruviuksen mies

Leonardo Da Vincin Vitruviuksen mies

Katso kaikki sivistysaiheiset julisteet Allposters-verkkokaupasta